Lineage OS 14.1 for Galaxy S4 Mini, Nougat 7.1 ROM

Home Forums Samsung Galaxy S4 Mini – i9190, i9195 Lineage OS 14.1 for Galaxy S4 Mini, Nougat 7.1 ROM

This topic contains 25 replies, has 12 voices, and was last updated by  shibaa987 3 months ago.

Viewing 6 posts - 21 through 26 (of 26 total)
  • Author
    Posts
  • #14936

    Sname P
    Participant

    Correction LTE works only after re-adjust in the settings

    #14937

    Francois
    Participant

    I also have to re-enable LTE each time after switching to airplane mode.

    #15486

    Hi,
    I have another Issue.
    If I leave a place with Wifi, my internet Connection does not reanable. i have to make Plane-Mode to get internet working. Not every Time but mostly

    Regards,
    Friedemann

    #15487

    lisandro.inagas
    Participant

    I´ve been using it with my GT-I9192 and so far awsesome! except for one datail with my camera; it takes long to shoot and takes too long with to shoot with flash on.

    #23911

    Dawid Deja
    Participant

    After flashing ROM everything seems to work fine.
    2 things:
    1. I had to remove assert line from the package. Otherwise it will give me error 7.
    2. I have this line every time I’m booting phone: set warranty bit: kernel
    Unfortunately I only know how to “fix it” by flashing original ROM.
    Any ideas how to fix it for Lineage OS 7.1 ?
    Thanks!

    #23948

    shibaa987
    Keymaster

    1. I had to remove assert line from the package. Otherwise it will give me error 7.

    Is the S4 mini from some carrier like T-Mobile or Sprint etc?? Why did you had to remove the assert code from the updater-script??

    2. I have this line every time I’m booting phone: set warranty bit: kernel Unfortunately I only know how to “fix it” by flashing original ROM. Any ideas how to fix it for Lineage OS 7.1 ?

    I read back on the following reddit that by flashing back to an earlier version of LineageOS just fixed the issue.

    Flashed Lineage OS on my phone, worked fine until I rebooted, now it’s stuck on the boot animation from LineageOS

    • This reply was modified 3 months ago by  shibaa987.
Viewing 6 posts - 21 through 26 (of 26 total)

You must be logged in to reply to this topic.